| Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen - Kun originale Kits height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Rider og Traktor Service Kits

Viser alle 10 resultater

Husqvarna Rider og Traktor Service Kits

Her finder du et stort udvalg af Husqvarna Rider og Traktor Service Kits til en bred vifte af Husqvarna-modeller. Servicekits er nogle praktiske kits med tændrør, luftfilter og brændstoffilter til netop din Husqvarna maskine.

Det er delt op således at alle de dele der passer til din maskine er i samme pakke. Så vælg pakken med den korrekte model, som er anvist.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for Servicdekits og de dertilhørende reservedele, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores udvalg af Maskiner. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket