Husqvarna Skæremaskiner | Køb hos os | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Skæremaskiner

Viser alle 5 resultater

Skæremaskiner fra Husqvarna

Her på siden finder du vores store udvalg af Husqvarna skæremaskiner. Vi har et bredt udvalg af skæremaskiner til forskellige behov. Alle maskinerne er af høj kvalitet og gør arbejdet både sjovere og mere nemmere. Husqvarna er garant for at levere skæremaskiner i god kvalitet, uanset hvilken maskine, du vælger.

Kompromisløs teknologi

Husqvarna er et af landets førende brands – og dette er ikke uden grund. Husqvarna udvikler konstant ny teknologi uden at gå på kompromis med effektivitet og ydeevne. Uanset hvor fremragende vores Husqvarna kapsave og diamantværktøj bliver, holder vi aldrig op med at forbedre dem. Og det er dig, der motiverer os. Når man designer med brugeren i centrum, er resultatet perfekt afbalancerede og brugervenlige maskiner med lav vægt. Og når vi tilføjer klassens bedste driftssikkerhed og effekt, kan du fokusere på arbejdet og opnå fantastiske resultater hver gang.

Den perfekte kapsav til dig

Vi har skæremaskiner og kapsave til alle behov. Vi har både de lette og ergonomiske, som stadig nemt og problemfrit klarer de nødvendige opgaver. Derudover har vi også de større og lidt kraftigere save, som er bygget til de lidt større opgaver. Vi tilbyder både batterisave, elektriske save og almindelige save. Derudover har vi også en vej- og gulvsav, som er yderst komfortabel og ergonomisk i sit arbejde. Uanset behov, så er du landet det helt rigtige sted.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for skæremaskiner, kapsave mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket