Stihl Skæremaskiner | Effektivitet og holdbarhed | Køb dem nu height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Skæremaskiner

Viser alle 5 resultater

Skæremaskiner fra Stihl

Her på siden finder du vores store udvalg af Stihl skæremaskiner. Du vil kunne finde lige præcis den maskine fra Stihl, som passer dine behov. Alle maskinerne er af høj kvalitet, og vil gøre dit arbejde lettere.

Stihl – Garanti for maskiner i høj kvalitet

Stihl er et af landets førende brands – og dette er ikke uden grund. Stihl excellerer gang på gang i både kvalitet og ydeevne. Maskinerne i deres sortiment er kraftige og arbejdsomme, men stadig enormt ergonomiske og brugervenlige at arbejde med. Disse maskiner er skabt med brugeren i fokus – netop dig. De er tilpasset dine behov, så du bliver så tilfreds som overhovedet muligt. Vi gør det nemt for dig at få arbejdet hurtigt overstået, så du får tid til andre ting såsom hygge med familien eller vennerne.

Skæremaskiner og kapsave til enhver

Vi har skæremaskiner og kapsave til alle behov. Vi har både de lette og ergonomiske, som stadig nemt og problemfrit klarer de nødvendige opgaver. Derudover har vi også de større og lidt kraftigere save, som er bygget til de lidt større opgaver. Vi tilbyder både batterisave og almindelige save i Stihls sortiment. Maskinerne har en lang drifts- og levetid, hvilket gør dem til en yderst god investering.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for skæremaskiner, kapsave mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket