Stihl batteri hækkeklipper | Hækkeklipper til de professionelle height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Batteri Hækkeklippere

Viser alle 15 resultater

Batteri hækkeklipper fra Stihl

Stihl hækkeklipper med batteri er et stærkt produkt for professionelle og krævende villaejere. Stihls hækkeklippere med batteri er de nye elgiganter. HSA modellerne opfylder kravene for høje professionelle standarder, både når det gælder skæreeffekt og arbejdskomfort. Det sikrer den innovative 3 i 1 virkning. I Stihls batteri hækkeklippere er der sammensat 3 stærke sider i 1 maskine: Superstærke 36 V Lithium-Ion batterier, højt omdrejningstal og diamantslebne specialknive med imponerende dimensioner.

Resultatet er førsteklasses skæreeffekt. Mobile, støjsvage og stærke hækkeklippere til såvel professionelle som private med en helt igennem ægte STIHL kvalitet. Arbejdstiden er afhængig af størrelsen på batteriet, der findes flere forskellige muligheder og tilbehør.

Flere batterimaskiner fra Stihl

Leder du efter en miljøvenlig og støjfri maskine, som kan bruges til arbejde i haven? Hos Jongshøj Maskiner finder du et velassorteret og bredt udvalg af Stihl batterimaskiner. Vores maskiner giver dig mulighed for at udføre små som store haveopgaver hurtigt og effektivt. Vi har nøje udvalgt produkterne i vores sortiment, så vi altid kan tilbyde vores kunder tidssvarende og effektive maskiner. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig naturligvis gerne med at finde den helt rette løsning. Så du kommer hjem med en batterimaskine, du kan nyde gavn af i mange år fremover.

Batterisystemer der passer dine behov

Stihl batterimaskiner med Lithium-Ion batterier, er det optimale valg for den kræsne have ejer, der ikke ønsker at gå på kompromis med ydeevne, kvalitet og ergonomi. Vi tilbyder et stort udvalg af batterimaskiner til alles behov. Stihl batterimaskiner er inddelt i forskellige systemer alt efter, hvordan dit behov ser ud.

Ring i dag – vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed

Ønsker du at modtage professionel rådgivning i dit valg af batterihækkeklipper eller hækkeklippere generelt, så du finder en løsning, der imødekommer alle dine behov? Vi har lang erfaring med at finde de rette produkter til specifikke arbejdsopgaver. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller e-mail info@jongshoej-maskiner.dk.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket