Husqvarna batteri hækkeklippere | Batteridrevet hækkeklipper height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Batteri Hækkeklippere

Viser alle 8 resultater

Batteri hækkeklipper fra Husqvarna

Husqvarna Batteri Hækkeklippere er med højteknologiske batterier lige så effektive som hækkeklippere med brændstofmotor. På den måde skal du ikke gå på kompromis, hvis du foretrækker en hækkeklipper, der kører på batteri. Batteriet lader dig maksimere din arbejdstid, og så er det let og støjsvagt.

Hækkeklippere for alle

Når du skal klippe hæk, er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr. Hækkeklipning er et krævende arbejde, og en god hækkeklipper kan være med til at skåne dig. Her hos Jongshøj Maskiner er vi forhandlere af både Stihl og Husqvarna hækkeklippere, som er blandt markedets bedste.

Stihl står for kvalitet og stor driftssikkerhed, hvilket har gjort dem til nogle af verdens førerne inden for parkmaskiner og skovmaskiner. Vi har både hækkeklippere til den professionelle og til husejeren, der bare ønsker et kvalitetsprodukt.

Med en Husqvarna hækkeklipper er du garanteret en sikker, alsidig og komfortabel maskine. Det bageste håndtag kan justeres, så du kan klippe siderne og toppen af hækken.

God komfort og brugervenlighed

Husqvarna har en stort fokus på at øge komforten og brugervenligheden, så brugeroplevelsen bliver så god som mulig. I den forbindelse har de programmeret en stopknap med automatisk nulstilling. Denne nulstilling gør, at det bliver nemt for dig som bruger at starte maskinen, da den automatisk vender tilbage til startpositionen, når du slukker maskinen. Det er mega nemt og mega smart.

Hækkeklipper med god holdbarhed

Holdbarhed og sikkerhed er to hovedelementer, når vi skal udvælge hvilke maskiner, der skal indgå i vores sortiment. Dette gælder også for hækkeklipperne. Deres produkter har en utrolig holdbarhed, og man kan altid regne med, at maskinen får arbejdet gjort – nemt og hurtigt. Derfor er Husqvarna hækkeklippere også brugt rigtig meget af professionelle brugere verden over. Derudover har Husqvarna konstrueret deres motorer således, at de er yderst kraftfulde uden at man behøver at forbruge mere brændstof. Derfor er de også lavet med øje for miljøet.

Få professionel instruktion om din hækkeklipper

Vi hos Jongshøj Maskiner står altid klar til at hjælpe dig med diverse spørgsmål. Vi tilbyder blandt andet også at opstarte din maskine og vejlede dig gennem processen. Du kan besøge os på Stillingevej 46, 4200 Slagelse.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket