Husqvarna benzin kædesave | Find din nye motorsav fra Husqvarna height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Benzin Kædesave

Viser alle 18 resultater

Benzin kædesave fra Husqvarna

Husqvarna benzin kædesave er designet med dig som bruger i fokus. Dette betyder et stærkt fokus på ergonomi og saven skal være nem at håndtere.

En fremragende vægtfordeling og lave gyrokræfter giver mindre belastning på brugeren samt en lettere håndtering under arbejdet.

Uanset om du er privat grundejer og kun har let brændesavning, er gårdejer og fælder naturlige hegn eller om du er professionel skovarbejder og lever af, at fælde træer har Husqvarna i deres brede sortiment af kædesave en der passer til netop dit behov.

Husqvarna motorsave

Her på siden finder du vores store udvalgt af motorsave fra det førende brand, Husqvarna. De har et bredt sortiment med både store og små motorsave. Husqvarna sørger for konstant at udvikle sig, og den nyeste udvikling sker på baggrund af at gøre maskinerne mere miljøvenlige. Motorsavene kommer med en enormt kraftig motor, som er bygget til at udlede 75% mindre emissioner. Ydermere skal saven bruge 20% mindre brændstof. Det bedste af det hele er, at savene stadig er ligeså kraftige og effektive som altid.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket