Husqvarna benzin kædesave | Find din nye motorsav fra Husqvarna

Husqvarna Benzin Kædesave

Viser alle 18 resultater

Husqvarna Benzin Kædesave

Husqvarna benzin kædesave er designet med dig som bruger i fokus. Dette betyder et stærkt fokus på ergonomi og saven skal være nem at håndtere.

En fremragende vægtfordeling og lave gyrokræfter giver mindre belastning på brugeren samt en lettere håndtering under arbejdet.

Uanset om du er privat grundejer og kun har let brændesavning, er gårdejer og fælder naturlige hegn eller om du er professionel skovarbejder og lever af, at fælde træer har Husqvarna i deres brede sortiment af kædesave en der passer til netop dit behov.

Husqvarna motorsave

Her på siden finder du blandt andet et bredt udvalg af Husqvarna motorsave. Sortimentet omfatter alt lige fra de mindre til de store motorsave til fældning. Husqvarna har udviklet en række kraftige save med en ny teknologi, som er med til at gøre maskinerne langt mere miljøvenlige. Motorerne, som Husqvarna anvender i deres motorsave, hedder X-TORQ og udleder op til 75 procent mindre emissioner og anvender op til 20 procent mindre brændstof, uden at gå på kompromis med motorkraft.

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket