Husqvarna batteri kædesave | Effektive og kraftige | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Batteri kædesave

Viser alle 9 resultater

Kædesave på batteri fra Husqvarna

Husqvarna batteri kædesave er yderst effektive og innovative. Enkelte modeller matcher i effektivitet, tilsvarende traditionelle benzin motorsave.

Med et elektronisk styret drivsystem, slipper du får at påfylde olie og brændstof. Med færre dele at servicere mindskes vedligeholdelses omkostningerne og driftsomkostningerne.

Batteripakken er optimeret til krævende og langvarig brug. Batterierne passer til alle håndholdte Husqvarna batteri maskiner, så du kan bruge det samme batteri til din trimmer, blæser, motorsav eller hækkeklipper, uden at du skal afbryde dit arbejde.

Husqvarna ledningsfrie motorsave

Vi har et stor udvalg af Husqvarna motorsave, så der vil være en sav til enhver smag. Omend du ønsker en mindre hobby-motorsav eller en større professionel motorsav, så finder du det hele lige her. De nye kraftige save fra Husqvarna er udviklet med forstørret fokus på deres miljøpåvirkninger. Husqvarna X-TORQ motorerne udleder op til 75 procent mindre emissioner og anvender op til 20 procent mindre brændstof – alt dette sker uden at gå på kompromis med motorkraft.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket