Husqvarna Kombi Værktøj | Høj alsidighed | Køb dem hos os height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Kombi Værktøj

Viser alle 15 resultater

Kombi Værktøj fra Husqvarna

Her på siden finder du vores store udvalg af Husqvarna Kombi Værktøj. Vi har et bredt udvalg af forskellige maskiner til forskellige behov. Vi forhandler udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør arbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet.

Alsidigt kombiværktøj

Med et sådan kombiværktøj fra Husqvarna kan du skifte mellem de tre Husqvarna Kombi Systemer. Du kan altså tilkoble et kombiværktøj til både hobbymaskinen 129LK, den lidt større batterimaskine 325iLK eller den professionelle maskine 525LK. Du opnår en yderst høj alsidighed med disse værktøjer.

Ved køb af en kombimaskine kan du udskifte mellem flere forskellige værktøjer. Så egentlig behøver du kun én maskine, og så kan du nemt udskifte værktøjsdelene og dermed få en helt ny maskine. Med denne maskine får du det hele i én. Du behøver altså kun en maskine til mange forskellige opgaver. Dette gør også maskinen yderst brugervenlig, idet du kun skal opbevare en maskine. Derudover skal du også kun have den ene maskine til service. Det vil spare dig både tidsmæssigt og økonomisk. Denne kombimaskine er din garanti for alsidighed, brugervenlighed og kvalitet.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for Husqvarna Kombi Værktøj mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket