Husqvarna Kombi Systemer | Alsidige og brugervenlige | Køb dem her height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Kombi Systemer

Viser alle 4 resultater

Stort udvalg af Kombi Systemer

Her på siden finder du vores store udvalg af Husqvarna Kombi Systemer. Vi har et bredt udvalg af forskellige maskiner til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør arbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet.

Brugervenligt kombi system fra Husqvarna

Med denne maskine får du det hele i én. Ved køb af en Husqvarna kombi kan du udskifte tilbehøret og dermed få en helt ny maskine. Du behøver altså kun én maskine til mange forskellige opgaver. Dette gør også maskinen yderst brugervenlig, idet du kun skal opbevare én maskine. Derudover skal du også kun have den ene maskine til service. Det vil spare dig både tidsmæssigt og økonomisk. Denne kombimaskine fra Husqvarna er din garanti for alsidighed, brugervenlighed og kvalitet.

En maskine til alle behov

Vi tilbyder tre forskellige maskiner til hver sit behov. Vores hobbymaskine 129LK er til den private ejer, der ønsker en effektiv maskine til arbejdet i haven. Dernæst har vi 325iLK, som er til dig med det lidt større behov, hvor der skal mange timers arbejde i maskinen. Derudover er denne maskine også batteridreven, hvorfor den både er lettere, støjer mindre og er miljøvenlig. Til sidst har vi vores professionelle maskine 525LK, som er til den krævende bruger. Med denne kombimaskine kan du uden problemer klare lange og hårde arbejdsdage.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for Husqvarna Kombi Systemer mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket