| Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen - originale reservedele height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Klippo Champion

Viser alle 9 resultater

Klippo Champion

Find specifikke Klippo Champion reservedel hos Jongshøj Maskiner. Vi er autoriseret forhandler af Husqvarna og kan skaffe stort set alle Klippo reservedele hjem. Som en af verdens førende producenter af have-, park- og skovmaskiner, har Husqvarna/klippo udelukkende maskiner i høj kvalitet. For at holde den samme høje kvalitet, når du køber en Husqvarna maskine, er det vigtigt, den bliver vedligeholdt.

Vi sælger udelukkende originale reservedele.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for Husqvarna Frontrider og de dertilhørende reservedele, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores udvalg af havetraktorer. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket