Kuhn sprøjter og forstøvere | Køb dem i dag hos os | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kuhn sprøjter og forstøvere

Viser alle 7 resultater

KUHN SPRØJTER OG FORSTØVERE

Her på siden finder du vores udvalg af Kuhn sprøjter og forstøvere. Vi har et bredt udvalg af forskellige maskiner til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør arbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet.

Brand: Kuhn

Vi tilbyder ukrudtssprøjter fra det kvalitetshøje brand Kuhn. Dette brand bestræber sig altid på at være forrest på kvalitet, effektivitet og stabilitet. Vi har havesprøjter til alle behov – både små og store. Kuhns sprøjter og forstøvere er både oplagte for privatpersonen og den mere krævende bruger. Prisen er overkommelig uden at gå på kompromis med effektivitet og kvalitet. Forstøverne fra Kuhn skal nok få klaret arbejdet hjemme hos dig.

Vi har både de almindelige håndholdte tryksprøjter, men vi har derudover også flere forskellige rygsprøjter, som passer perfekt til dig, der er interesseret i behageligt og komfortabelt arbejde.

Hvis du ønsker præcision, så tilbyder vi også sprøjteskærme fra Kuhn. Disse skærme er med til at sikre, at du kun forstøver det ønskede ukrudt, og ikke omkringliggende planter, som ikke skal sprøjtes. Omend du ønsker en stor eller lille forstøver, så er du landet på det helt rigtige sted. Hvis du er i tvivl omkring dit behov, er du velkommen til at kontakte os.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for disse forstøvere, ukrudtssprøjter mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket