Stihl Batterier og Ladere | Til AK og AP systemer | Køb dem her height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Batterier og Ladere

Viser alle 6 resultater

Stihl Batterier og Ladere

Her finder du vores store udvalg af Stihl batterier og ladere til AK og AP systemer. Alle Stihl Batterier og Stihl Ladere passer sammen, så det er blot at vælge det Stihl batteri, som passer til din maskine og dernæst den Stihl lader, som passer til dit behov. Stihl AK batterier passer til maskiner i AK systemet og Stihl AP batterier passer til maskiner i AP systemet.

Batterimaskiner

Leder du efter en miljøvenlig og støjfri maskine, som kan bruges til arbejde i haven? Hos Jongshøj Maskiner finder du et velassorteret og bredt udvalg af Stihl batterimaskiner. Vores maskiner giver dig mulighed for at udføre små som store haveopgaver hurtigt og effektivt. Vi har nøje udvalgt produkterne i vores sortiment, så vi altid kan tilbyde vores kunder tidssvarende og effektive maskiner. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig naturligvis gerne med at finde den helt rette løsning. Så du kommer hjem med en batterimaskine, du kan nyde gavn af i mange år fremover.

Stihl batterimaskiner med Lithium-Ion batterier, er det optimale valg for den kræsne have ejer, der ikke ønsker at gå på kompromis med ydeevne, kvalitet og ergonomi. Vi tilbyder et stort udvalg af batterimaskiner til alles behov. Stihl batterimaskiner er inddelt i forskellige systemer alt efter, hvordan dit behov ser ud.

Batterisystemer

Stihl AS System kategorien kaldes “Mini serien”. Denne serie er til de små og lette opgaver, som nemt og hurtigt skal klares.

Stihl AI System kategorien er til haveejeren med den mindre have, hvor opgaver er små og hurtigt udført.

Stihl AK System kategorien er til den mellemstore have eller mindre landejendom, opgaver er af større karakter og kræver længere tid.

Stihl AP System (P for professionel) er som navnet antyder til den professionelle bruger eller haveejeren, der blot ønsker det ypperste.

Uanset hvilken Stihl batteriserie du vælger, får du maskiner i høj kvalitet med, en uovertruffen ydeevne, god ergonomi. Tillige er de utroligt støjsvage og må stort set alle, benyttes uden brug af høreværn.

Stihl Lithium-Ion batterimaskiner dækker alle opgaver i haven. Så hvad enten du skal klippe hæk, slå græs, blæse løvfaldet væk eller save brænde, så er der en maskine til det hele.

Alle batterimaskinerne i AK og AP serien, kan benytte samme type batteri: AP100, AP200, AP300 samt opladerne AL101, AL300 og AL500.

Ring i dag – vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed

Ønsker du at modtage professionel rådgivning i dit valg af battermaskine, så du finder en løsning, der imødekommer alle dine behov? Vi har lang erfaring med at finde de rette produkter til specifikke arbejdsopgaver. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller e-mail info@jongshoej-maskiner.dk.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket