Stihl AK System - Semi Proff. Serien | Til den mellemstore have | Køb nu height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl AK System - Semi Proff. Serien

Viser alle 15 resultater

Semi Proff-Serien fra Stihl

Her finder du vores udvalg af Stihl AK System – Semi Proff. Serien. Leder du efter en miljøvenlig og støjfri maskine, som kan bruges til let arbejde i haven? Hos Jongshøj Maskiner finder du et velassorteret og bredt udvalg af Stihl batterimaskiner. Vores maskiner giver dig mulighed for at udføre små som store haveopgaver hurtigt og effektivt. Vi har nøje udvalgt produkterne i vores sortiment, så vi altid kan tilbyde vores kunder tidssvarende og effektive maskiner. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig naturligvis gerne med at finde den helt rette løsning. Så du kommer hjem med en batterimaskine, du kan nyde gavn af i mange år fremover.

Stihl batterimaskiner med Lithium-Ion batterier, er det optimale valg for den kræsne have ejer, der ikke ønsker at gå på kompromis med ydeevne, kvalitet og ergonomi. Vi tilbyder et stort udvalg af batterimaskiner til alles behov.

Batterisystemer fra Stihl

Der findes fire forskellige batterisystemer i Stihl-sortimentet. I denne kategori finder du AK-systemet. Stihl AK System kategorien kaldes “Semi Proff serien”. Serien er batteriserien til den mellemstore have eller mindre landejendom. Et stort og alsidigt udvalg af maskiner, der alle kan køre på samme type batteri, gør have arbejdet til en fornøjelse. Med en høj ydelse og praktisk design er disse maskiner et must, for den kræsne haveejer.

De andre batterisystemer er AS, AI og AP. Stihl AS System er til de små og lette opgaver, som nemt og hurtigt skal klares. Stihl AI System kategorien er til haveejeren med den mindre have, hvor opgaver er små og hurtigt udført. Stihl AP System (P for professionel) er som navnet antyder til den professionelle bruger eller haveejeren, der blot ønsker det ypperste.

Uanset hvilken Stihl batteriserie du vælger, får du maskiner i høj kvalitet med, en uovertruffen ydeevne, god ergonomi. Tillige er de utroligt støjsvage og må stort set alle, benyttes uden brug af høreværn.

Stihl Lithium-Ion batterimaskiner dækker alle opgaver i haven. Så hvad enten du skal klippe hæk, slå græs, blæse løvfaldet væk eller save brænde, så er der en maskine til det hele.

Ring i dag – vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed

Ønsker du at modtage professionel rådgivning i dit valg af battermaskine, så du finder en løsning, der imødekommer alle dine behov? Vi har lang erfaring med at finde de rette produkter til specifikke arbejdsopgaver. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller e-mail info@jongshoej-maskiner.dk.

Batteriguide_compact

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket