Husqvarna | Læs mere om Husqvarna og se vores udvalg | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna

Viser alle 29 resultater

Husqvarna – innovation over 300 år

I mere end 330 år har svenske Husqvarna præget markedet med sine innovative løsninger, når det drejer sig om maskiner til skov, park og have.

Særligt interessen for den teknologiske udvikling samt en altid høj kvalitet er kendetegnende for Husqvarnas produkter. Derfor går man heller aldrig galt i byen, når man investerer i en af Husqvarnas mange modeller. Husqvarnas redskaber gør havearbejdet både sjovt, effektivt og sikkert.

Hvad end det drejer sig om motorsave eller plæneklippere, er Husqvarnas maskiner bygget til at holde. Arbejdsdygtigheden er i top, og en behagelig og effektiv funktion sikres desuden både af de indre maskinerier samt det ydre, brugervenlige udstyr. Teknologierne er nedtænkt til mindste detalje, hvilket bidrager til en yderst høj arbejdsglæde, hvad end det er græsset, der skal slås eller træer, der skal fældes. Alt i alt er de professionelle maskiner og redskaber fra Husqvarna stærke symboler på svensk kvalitet, når det er bedst.

Maskiner fra Husqvarna

Husqvarna er i den grad kendt for sine mange have- og skovmaskiner. Blandt Husqvarnas maskinsortiment finder du alt fra motorsave, plæneklippere og havetraktorer til fræsere og højtryksrensere. Hos Jongshøj Maskiner tilbyder vi derfor også et stort udvalg af de populære plæneklippere, robotplæneklippere og kædesave.

Flere af Husqvarnas maskiner fås desuden både i en elektrisk og en benzindrevet model. Her har Husqvarnas innovative tilgang igen vundet. Det vil sige, at Husqvarna har formået at udvikle den samme kraft, der forbindes med benzindrevne maskiner, i produkter med batteridrevne enkeltheder. Derved er det muligt at vælge din foretrukne model uden at skulle gå på kompromis med ydeevne og resultat. Husqvarnas maskiner har en enormt høj holdbarhed, og er alle udviklet til hårdt arbejde.

Tilbehør og værktøj

Husqvarna-brandet tilbyder alt, du har brug for til en sikker og effektiv arbejdsproces i haven lige såvel i skov og park. Blandt sortimentet af tilbehør og arbejdsudstyr finder du alt fra sikkerhedsstøvler og høreværn til økser og løftesakse.

Som maskinproducent er det naturligt, at Husqvarna altid har øje for brugerens sikkerhed. Dette ses dog også ved deres yderligere produkter af haveudstyr og -tilbehør, hvorfor også Husqvarnas værktøj er trofaste væbnere i ethvert fuldstændigt redskabsskur.

Vi forhandler stolt Husqvarna

Som forhandler af Husqvarna har vi en indgående viden til de mange populære produkter. Er du på jagt efter en robotplæneklipper, fortæller vi gerne mere om Husqvarnas Automower. Er du i tvivl om, hvilken Husqvarna buskrydder, havetraktor eller hækkeklipper, der bedst vil matche dine behov, fortæller vi også gerne mere om, hvilke Husqvarna-modeller, du har mulighed for at vælge mellem.

Husqvarnas maskiner og redskaber bruges af både professionelle og private både til større og mindre projekter i haven samt i park og skov. Du er garanteret høj kvalitet, når du investerer i en havemaskine fra Husqvarna, og du kan være sikker på, at der aldrig er gået på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Derfor er vi stolte forhandlere af Husqvarnas produkter.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket