| Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Batteri Løvblæsere

Viser alle 8 resultater

Husqvarna Batteri Løvblæsere

Kan Husqvarna Batteri Løvblæsere virkelig være lige så effektive som en kraftig benzindrevet løvblæser? Det korte svar er ja. Husqvarnas batteridrevne løvblæsere forsynes ved hjælp af en innovativ batteriteknologi. Det giver dig ikke blot en høj ydeevne, men også et lavt støjniveau og den bedste ergonomi og brugervenlighed i klassen.
En batteridrevet løvblæser fra Husqvarna kan bruges til både indendørs og udendørs opgaver, f.eks. til at rengøre skure eller fjerne de faldne blade fra træerne. Den har en perfekt balance, hurtigstart, fartpilot og funktion til ekstra kraft.

En løvblæsers traditionelle opgave er at rydde blade og andet i haven. Men Husqvarnas løvblæser kan uden problemer løse et flertal af andre opgaver. Indendørsopgaver som rengøring af skure, maskiner og lader er eksempelvis oplagte arbejdsopgaver for vores løvblæser.

Husqvarnas batteridrevne løvblæser skal blot oplades, når batteriet er ved at være afladet. Derfor er miljøbelastningen minimal.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket