Løvblæsere fra Husqvarna | Ergonom og brugervenlig | Slagelse height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Løvblæsere

Viser alle 5 resultater

Husqvarna Løvblæsere

Med en Husqvarna Løvblæser går du ikke på kompromis med kvaliteten. Ergonomien er i top, brugervenligheden optimal og der findes flere varianter, alt efter hvilke opgaver løvblæseren skal benyttes til.
En løvblæsers traditionelle opgave er at rydde blade og andet i haven. Men Husqvarnas løvblæser kan uden problemer løse et flertal af andre opgaver. Indendørsopgaver som rengøring af skure, maskiner og lader er eksempelvis oplagte arbejdsopgaver for en løvblæser.

Med en løvblæser fra Husqvarna udfører du arbejdet nemt og bekvemt uden at blive træt og udmattet. Alle Husqvarna’s løvblæsere har et ergonomisk design og skåner dermed ryggen og armene. Det smarte håndtag minimerer trættende vibrationer og kan vinkles på de fleste af de rygbårne løvblæsere. På mange af dem er der gummi indsatser, hvilket giver et stabilt og komfortabelt greb. Husqvarna’s rygbårne løvblæsere er komfortable og nemme at bruge takket være den tilhørende sele, der reducerer belastningerne. Du kan nemt tilpasse selen, så du minimerer slitage af din krop.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket