Stihl løvblæsere | Effektstærk maskine fra Stihl | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Løvblæsere

Viser alle 5 resultater

Løvblæsere fra Stihl

Er du på udkig efter en støjfri og kvalitetssikret løvblæser med ingen emission? Hos Jongshøj Maskiner tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment af Stihl løvblæsere, som effektivt kan hjælpe dig, når efterårets løvfald skal fjernes. Maskinerne er alle i topkvalitet, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig i forbindelse med valg af den helt rigtige løvblæser – så er du garanteret en effektiv og tilfredsstillende løsning.

Ryg- og håndbårne løvblæsere

Med de effektstærke maskiner fra STIHL slipper du for det tidskrævende arbejde med den traditionelle kost. Alt efter behov og typen af arbejdsopgave kan du også ombygge enkelte af de håndbårne blæsere til et effektiv sugeaggregat.

STIHL rygbårne blæseaggregater er de mest støjsvage og stærkeste blæsere på markedet og er desuden blevet tildelt den pristigefyldte Red Dot Design Award. De viser deres styrke, når det handler om rengøringsopgaver på større områder, som f.eks. parker, idrætsanlæg og boligområder. Samtlige modeller leveres med bekvem hoftesele og vores største og stærkeste maskine leveres med styr. Stihl er et af landets førende brands – og ikke uden grund. De leverer altid højt på kvalitet og ydeevne. De går aldrig på kompromis med effektivitet eller design. Hvis du ønsker en kraftfuld og stærk løvblæser eller løvsuger, så er du landet det helt rigtige sted.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for Stihl løvblæser, Stihl løvsuger eller andre maskiner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores udvalg af løvblæsere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket