| Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen - Danmarks største udvalg height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Reservedele Gardena Sileno Life – 2023

Viser 1–30 af 54 resultater

Reservedele Gardena Sileno Life – 2023

Her finder du Danmarks største udvalg af reservedele til Gardena Sileno Life – 2023 såsom knivdiske, batterier, hjul og kuglelejer.

Hvor finder jeg årgangen på min Robotplæneklipper?

Find ud af, hvilket år din robotplæneklipper er produceret.

På gardena modeller finder du det under lemmen eller bag på maskinen. De første tal i serienummeret angiver modelår for din robotplæneklipper. For eksempel hvis serienummeret begynder med 18, er er robotplæneklipperen fremstillet i år 2018.

Tips: Skriv artikelnummeret i søgeruden for nemmere at finde din reservedel.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for robotplæneklipper og de dertilhørende reservedele, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores udvalg af robotplæneklippere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Her finder du et stort udvalg af reservedele til Gardena robotplæneklippere. Få en optimal plænepleje med de rette reservedele til netop din robot

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket