Tilbehør til Husqvarna | Køb ekstra batteri og lader til Husqvarna height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Batteri og Lader

Viser alle 17 resultater

Husqvarna Batteri og Lader

Husqvarna Batteri og Lader består af det højtydende og intelligent designede Husqvarna 36 V batterisystem driver en lang række redskaber, der er optimeret med opgaven og brugeren i fokus. de holdbare batterier er ikke kun hurtige at genoplade, men det fleksible system giver dig mulighed for problemfrit at skifte fra redskab til redskab, så du altid får den perfekte strøm, du har brug for til at få arbejdet gjort.

Det er vigtigt at vælge et eller flere batterier der kan klare den opgave der skal udføres. Der findes forskellige størrelser på batterier og ladere fra Husqvarna, da den private ikke har brug for den samme kraft, som de professionelle. Vi har et bredt udvalg at batterier og ladere samt tilbehør.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for Batteri og lader mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket