Stihl El Plæneklipper | El plæneklipper med et smart design height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl El Plæneklipper

Viser et enkelt resultat

El plæneklipper fra Stihl

Alle Stihl el plæneklipper er innovative og ikke mindst effektive maskiner. Et bredt udvalg i både BioClip og opsamling sortimentet, sikrer der en græsslåmaskine der passer til netop dit behov.

Tætpakket med gode løsninger

Til sidst har vi kategorien el plæneklipper. I denne kategori vil du finde vores ene el-plæneklipper. Denne græsslåmaskine er først og fremmest god for miljøet. Derudover er den enormt let i vægt, da du både slipper for tung benzin eller tunge batterier. Det er en lille tætpakket maskine, som er super nem at manøvrere, hvorfor havearbejdet nu kan udføres af store såvel som små – der er ikke længere nogen undskyldning! Denne el græsslåmaskine er ligeledes enormt støjsvag, hvilket er en fordel for både dig og dine naboer. Den er konstrueret med mange fikse detaljer såsom justerbar klippehøjde. På trods af den lille størrelse, vil denne el-plæneklipper altså være et oplagt valg, hvis du vil tænke på miljøet – og dig selv!

En maskine designet til dig

Denne el-maskine er din garanti for god ergonomi og råstyrke. Selvom den er lille og ikke ser ud af meget, så må du ikke undervurdere dens styrke og evner. Derudover er den enormt god for din krop, idet den er super let. Derfor kan du nemt arbejde med denne maskine over flere timer. Dens ergonomi gør også, at den kan benyttes af selv børn, da den ligeledes er meget brugervenlig og medgørlig.

Besøg eller kontakt os!

Vi vil altid vise dig rundt i vores store butik i Slagelse på Stillingevej 46. Her har vi et stort udvalg af alle slags maskiner, og vores medarbejdere er altid klar til at udbyde ekspertise. På den måde kan du finde frem til din foretrukne maskiner. Hvis du ikke bor lige i nærheden, skal du ikke gå glip af vores service. Du kan altid kontakte os på enten mail: info@jongshoej-maskiner.dk eller telefon: 58 54 72 76

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket