Stihl Batteri Plæneklipper | Køb batteri plæneklipper fra Stihl height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Batteri Plæneklipper

Viser alle 6 resultater

Batteri plæneklipper fra Stihl

Alle Stihl batteri plæneklipper er innovative og ikke mindst effektive maskiner. Et bredt udvalg i både BioClip og opsamling sortimentet, sikrer der en græsslåmaskine der passer til netop dit behov.

Stihl batteri plæneklipper er det gode valg

Med en Stihl batteri plæneklipper er du garanteret gode, holdbare og effektive maskiner, hvor miljøet er sat i højsædet. Alle batterimaskinerne har et unikt design, som har fokus på ergonomi og kvalitet. Fordelen ved batterimaskiner er selvsagt den miljøvenlige tilgang – men derudover vil disse maskiner også opleves en hel del lettere end benzinmaskiner. Dette vil være enormt gavnligt på en lang arbejdsdag. Desuden har flere af maskiner dét, der hedder “Eco mode”, hvor driftstiden er forlænget, så du både sparer på miljøet og pengepungen. Disse batteri græsslåmaskiner larmer også væsentlig mindre end benzinmaskinerne, hvorfor en sådan græsslåmaskine både er rar for dig og dine naboer.

Ingen kompromisser med Stihl

Stihls maskiner kommer altid med et unikt design, hvor ergonomi, alsidighed og brugerkomfort er prioriteret øverst. Derfor kan du trygt forhandle én af disse maskiner. I denne kategori vil du naturligvis blive tilfredsstillet økonomisk og miljømæssigt. Disse batterimaskiner er helt klart det gode valg for dig, der ønsker at give en hjælpende hånd til miljøet. Dette kan du gøre uden at gå på kompromis med din egen komfort. Selv disse batterimaskiner har indstillinger, som gavner din krop, hvilket vil hjælpe dig på lange arbejdsdage.

Kig forbi vores forretning

Du er altid velkommen til at kigge ind i vores forretning på Stillingevej 46, 4200 Slagelse. Her vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig med hvad end spørgsmål, du kunne have. Vi har et faguddannet personale, som kan give dig ekspertise, så du aldrig vil gå herfra utilfreds. Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på anden vis, f.eks. over mail: info@jongshoej-maskiner.dk eller på telefon: 58 54 72 76.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket