Redskaber til Redskabsbærer | Til alle formål | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Redskaber til Redskabsbærer

Redskaber til Redskabsbærer

Her på siden finder du alle de mange og forskellige redskaber til redskabsbærer, som nemt og enkelt kan kobles på og af. Disse redskaber kan alle noget forskelligt, og de vil være med til at gøre din oplevelse med en redskabsbærer helt unik.

Stærke maskiner og redskaber

Vi tilbyder redskaber til de tre Timan redskabsbærere, Timan 3330, Timan 3400 og Timan Tool-Trac. Disse tre maskiner besidder alle en enorm kapacitet og styrke. Vi sælger Timan 3330(som har erstattet Timan 3400) og Timan Tool-Trac.

Timan 3330 er deres nye miljøvenlige redskabsbærer. Den opfylder de mange strenge krav, der gør en maskine miljøvenlig. Derudover er den konstrueret med fokus på ergonomien og brugeroplevelsen. Timan Tool-Trac er en innovationsmaskine, da den er udviklet med en moderne løftearm. Dette medfører, at den kan bruges til enormt mange forskellige opgaver.

Der findes et hav af forskellige redskaber, som kan kobles til de forskellige maskiner. Et enkelt skift af redskab kan gøre, at du kan bruge denne maskine i alle sæsoner til alle former for opgaver – det bliver ikke nemmere! Mange af redskaberne går igen til både Timan 3330 og Timan 3400, så derfor behøver du ikke at gå ud og investere i nye redskaber, hvis du har skiftet mellem disse to maskiner. Alle redskaberne er yderst godt konstrueret med blik for kvalitet, ydeevne og styrke.

Brug os for mere information!

Vi tilbyder at køre ud og demonstrere disse Timan Redskabsbærer med dertilhørende redskaber hos dig – kontakt os for nærmere aftale. Derudover er du altid velkommen til enten at besøge os i vores butik i Slagelse på Stillingevej 46, eller på telefon: 58 54 72 76 eller mail: info@jongshoej-maskiner.dk, hvis du har spørgsmål. Vi er enormt interesserede i at vise disse maskiner og redskaber frem til dig og fortælle dig meget mere om dem!

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket