Redskaber til Fjernstyret Redskabsbærer | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Redskaber til Fjernstyret Redskabsbærer

Viser alle 8 resultater

Redskaber til Fjernstyret Redskabsbærer

Her på siden finder du de mange og forskellige redskaber til fjernstyret redskabsbærer. Redskaberne kan nemt og enkelt kobles på og af maskinen. Et enkelt skift af redskabs vil gøre din fjernstyret redskabsbærer driftsdygtig hele året rundt uanset opgave.

Kompatible med vores stærke maskine

Disse redskaber passer til vores fjernstyret redskabsbærer Timan RC-1000. Dette er den eneste af vores to fjernstyrede redskabsbærere, hvor redskabet kan udskiftes. Derfor er denne maskine enormt alsidig. Omend du ønsker at bruge den med en ukrudtsbørste, en v-plov, en hydraulisk kost eller en fingerklipper, så vil dens kraft og styrke være den samme. Dine arbejdsbetingelser er enormt gode med denne maskine, da du på afstand styrer den med en fjernbetjening, så du slipper for besværlige arbejdsstillinger.

Et redskab til alle opgaver

Vi har et stort udvalg af forskellige redskaber, som tidligere nævnt. Redskaberne er konstrueret med øje for kvalitet, ydeevne og effektivitet. Grundet deres enorme styrke og robusthed vil de være din trofaste ven gennem mange år frem. Du vil kunne bruge denne ene maskine til mange opgaver, hvorfor den altså erstatter mange små håndholdte og andre maskiner. Det vil dermed også spare dig for noget opbevaring.

Ring til os i dag!

Vi vil enormt gerne ud og vise dig disse redskabsbærere og de dertilhørende redskaber. Derfor kan du booke os til en demonstration, hvor du kan høre meget mere om de forskellige maskiner og redskaber. Du kan kontakte os vedrørende både demonstration, pris og andre information på enten telefon: 58 54 72 76 eller mail: info@jongshoej-maskiner.dk. Derudover er du altid velkommen i vores butik på Stillingevej 46, 4200 Slagelse til en lille snak eller fremvisning. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du kommer hjem med den helt rigtige maskine og tilbehør til lige netop dine behov!

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket