Hustler ZeroTurn | En af de hurtigste plæneklippere på markedet height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hustler ZeroTurn

Viser alle 2 resultater

ZeroTurn plæneklipper fra Hustler

Her på siden finder du vores udvalg af Hustler ZeroTurn. Vi har et bredt udvalg af dem til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør have- og belægningsarbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet, og bygget til at kunne klare tunge opgaver.

En havetraktor og en frontrider er et godt alternativ til den traditionelle plæneklipper, hvis man har et større græsareal, der skal slås. Her hos Jongshøj Maskiner har vi et stort sortiment af forskellige typer traktorer og ridere til alle tænkelige formål. Uanset om du er til frontmonteret klippebord, centerstyring eller hydrostatisk transmission, har vi en maskine, som passer dig. Vores sortiment af haveplæneklippere og rider dækker havetraktorer til den private såvel som professionelle frontklippere.

Hustler ZeroTurns design

Hustler ZeroTurns er designet med blik for din komfort. Den er udstyret med et blødt sæde med armlæn, nyudviklede Big-Bite dæk og Full Open udkast til store mængder græs. Vores to haveplæneklippere er nogle kraftige og robuste maskiner, hvorfor de ligeledes er høje på kvalitet og ydeevne. Hvis du er på udkig efter en god og kraftfuld havetraktor, så er du landet det helt rigtige sted.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for Hustlers eller andre maskiner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket