Simplicity Zero Turn | Kraftfuld og effektiv | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Simplicity Zero Turn

Viser alle 5 resultater

Zero Turn fra Simplicity

Her på siden finder du vores udvalg af Simplicity Zero Turn. Disse maskiner er et nyt pust til vores allerede eksisterende sortiment – og vi glæder os til at vise dem frem!

Stærke kvaliteter fra Simplicity

Simplicity Zero Turn er kendt for deres store kapacitet og kvalitet. Derudover er disse havetraktorer konstrueret med din komfort som førsteprioritet. For eksempel kommer maskinerne med et komfortsæde med armlæn samt en skrå fodstøtte. Dette ville gøre din brugeroplevelse behagelig og enorm god. Klippebordet er bygget af innovative løsninger, som er med til at sikre kvalitet og holdbarhed. Du kan trygt stole på, at disse maskinerne er ved din side gennem mange år.

Kraftfulde maskiner

Simplicity traktorerne går ind under Briggs og Stratton, hvorfor de kommer med deres yderst stærke, robuste og kraftfulde motorer. Uanset hvilken opgave, du står over for, kan du være sikker på, at denne motor nok skal få dig igennem den. Briggs og Strattons motorer er yderst velkendte og eftertragtede, hvorfor det vil være den ultimative maskine for dig, der værdsætter kvalitet og effektivitet.

Detaljer og egenskaber

Disse Zero Turns kommer med mange smarte egenskaber og detaljer. For eksempel kan du selv vælge, hvorvidt din maskine skal være med side- eller bagudkast. Det samme er gældende med den lidt større model Simplicity ZT 275 IS – den kommer ligeledes med både sideudkast og bagudkast. Til sidst har vi den yderst professionelle Simplicity ZT 350 IS, som er med sideudkast. Maskinerne er udstyret med detaljer såsom affjedringssystem, justerbar klippehøjde, HydroGear og meget mere.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Hvis du har nogen spørgsmål, står vi altid klar til at vejlede og rådgive dig med vores ekspertise. Du kan enten besøge vores butik i Slagelse på Stillingevej 46, eller også kan du kontakte os på mail: info@jongshoej-maskiner.dk eller telefon: 58 54 72 76.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket