Husqvarna havetraktor | Husqvarna har nogle af verdens bedste traktorer height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Havetraktor

Viser alle 2 resultater

Husqvarna havetraktor er den alsidige arbejdshest

Har du en større have med en stor græsplæne og mange andre opgaver i haven, eller nyder du bare at have gode maskiner til dit havearbejde? Med en havetraktor får du en kraftfuld og alsidig partner i haven hele året rundt. En havetraktor er ideel til plæneklipning – specielt for dig med en halv fodboldbane i baghaven – og er en god og effektiv maskine at have til diverse opgaver rundt på din grund.

Havetraktorer fra Husqvarna

Alle havetraktorer har mere end bare én funktion, og det samme er gældende for Husqvarnas modeller. Havetraktorerne fra Husqvarna kan justeres og tilpasses med forskelligt tilbehør, så de kan bruges året rundt til enhver slags opgave. Med Husqvarnas tilbehør kan du både slå græs om sommeren, feje blade om efteråret og rydde sne om vinteren. Du får det hele i kun én maskine.

Husqvarnas høje kvalitet og store fokus på ergonomi og komfort gør havearbejdet til en leg, og du slipper for ømme lemmer.

Vælger du at investere i en havetraktor fra Husqvarna, får du en arbejdsdygtig maskine, der kan klare de fleste opgaver i haven. Gør havearbejdet sjovere, nemmere og mere effektivt med en havetraktor fra Husqvarna.

Pleje af din havetraktor

Gode maskiner kræver en smule vedligehold. Det behøver ikke være krævende arbejde, men selv den mindste indsats vil være det værd, og du vil kunne mærke det på din maskines ydeevne med det samme, samt vil du opleve en forlænget levetid på din maskine. Hvis du ikke selv har mulighed for at gøre din maskine klar til start efter dens vinterhi, hjælper Jongshøj Maskiner gerne.

Er du interesseret i vores maskiner eller har du nogle spørgsmål vedrørende vedligehold, reparation m.m., er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig med kyndig købsrådgivning og meget mere. Vi forhandler maskinerne både online til kunder på hele Sjælland og over hele landet samt i vores butik i Slagelse, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket