Simplicity havetraktor | Effektive havetraktorer | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Simplicity Havetraktor

Viser alle 3 resultater

Havetraktor fra Simplicity

Her på siden finder du vores udvalg af Simplicity havetraktorer. Simplicity er én af vores nye forhandlere, og vi er meget spændte på at vise det frem til jer.

Havetraktor med kraftfuld motor

Simplicity blev opkøbt af Briggs og Stratton, hvorfor deres motorer nu er af dette mærke – kun til gavn for dig! En Briggs og Stratton motor er kendt for at være enorm kraftfuld og besidde stor kapacitet. Alle maskinerne er fodbetjent, hvilken gør den enorm nem for dig som bruger at manøvrere. Derudover er alle maskinerne også udstyret med juster klippehøjde, så du selv får kontrollen over din græsklipning. De kører ydermere også i en høj klippehastighed, så du hurtigt kan få klippet selv store arealer og stadig efterlade plænen pæn og ren.

Fantastiske modeller

I den lave prisklasse har vi hobbytraktoren Simplicity Regent SLT 110, som passer perfekt til villahaven. Den er super god i funktion, og så er den lavet af enorm god kvalitet. Med en lav venderadius, kan du nemt og hurtigt komme rundt om diverse træer, buske og andet, som kunne stå i din have.

Derudover kan du også finde to halvprofessionelle maskiner på vores hjemmeside, hvor du selv kan bestemme, hvorvidt du vil have med bagudkast eller sideudkast. Det drejer sig om Simplicity Regent SLT 275 med bagudkast og Simplicity Regent SLT 275 med sideudkast.

I den anden ende har vi en professionel havetraktor Simplicity Broadmoor SYT 410 IS. Komforten er virkelig sat i højsædet, hvilket er udtrykt i det ergonomiske komfortsæde. Derudover har den mange andre fantastiske egenskaber såsom nøglefri betjening, elektrisk klippehøjde, elektrisk servostyring, fartholder, støbejernsforaksel, LED-lys og meget andet.

Vi vil gerne hjælpe dig!

Vi står altid klar på at svare på hvad end spørgsmål, du kunne have. Vi vil med glæde vejlede og rådgive dig ud fra vores fagekspertise, så vi er sikre på, at du kommer hjem med den helt rette maskine til lige netop dine behov. Du kan enten kontakte os på telefon 58 54 72 76, mail: info@jongshoej-maskiner.dk eller besøge vores butik på Stillingevej 46, 4200 Slagelse.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket