Husqvarna Zero Turn | Effektiv, hurtig og nem | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Zero Turn

Viser alle 3 resultater

Zero Turn fra Husqvarna

Alle Husqvarna Zero Turn har mere end bare én funktion, og det samme er gældende for Husqvarnas modeller. Havetraktorerne fra Husqvarna kan justeres og tilpasses med forskellige tilbehør, så de kan bruges året rundt til enhver slags opgave. Med Husqvarnas tilbehør kan du både slå græs om sommeren, feje blade om efteråret og rydde sne om vinteren. Du får det hele i kun én maskine. Det gør maskinerne enormt alsidige og brugervenlige.

Husqvarnas høje kvalitet og store fokus på ergonomi og komfort gør havearbejdet til en leg, og du slipper for ømme lemmer. Sæderne er bløde, og designet er lavet til fordel for dig, så din brugeroplevelse bliver bedst mulig.

Vælger du at investere i en havetraktor fra Husqvarna, får du en arbejdsdygtig maskine, der kan klare de fleste opgaver i haven. Gør havearbejdet sjovere, nemmere og mere effektivt med en havetraktor fra Husqvarna.

Pleje af din zero turn

Det vil være enormt gavnligt at pudse lidt ekstra om din maskine, hvis du ønsker, at den skal holde sig god mange år ud i fremtiden. Med lidt ekstra pleje af din maskine, vil du kunne forlænge dens levetid. Derudover vil du også kunne forbedre den ydeevne, så den både kan køre længere og bedre. Du har en unik mulighed i at lade os gøre arbejdet. Vi har et yderst stærkt og kompetent personale, som står klar til at tage imod din maskine. De skal nok sørge for, at den bliver klargjort til den nye sæson.

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis du ønsker at vide mere om enten maskinerne, vedligehold og reparation af dem eller noget helt andet, så kontakt os! Du er altid velkommen til at kontakte os med hvad end spørgsmål, du kunne brænde inde med. Vi står altid klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning, så du går hjem med det rigtige køb, der opfylder dine krav. Vi forhandler maskinerne både online til kunder på hele Sjælland og over hele landet samt i vores butik i Slagelse på Stillingevej 46, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket