Ferris Zero Turn | Stort udvalg af Ferris Zero Turn | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ferris Zero Turn

Viser alle 7 resultater

Zero Turn fra Ferris

Her på siden finder du vores udvalg af de eksklusive Ferris Zero Turn. Dette brand er nytilkommen her på vores hjemmeside, og vi har glædet os til at vise dem frem – og dette er ikke uden grund!

Ferris har et design i særklasse

Ferris er kendt for deres særlige affjedringsprincip, som gør din brugeroplevelse fænomenal. Du mærker ikke belastningen i form af bump, hvorfor du uden problemer kan klare en lang arbejdsdag med denne maskine. Din køretur vil blive vibrationsfri grundet støddæmperne.

Derudover er maskinen bygget yderst kompakt, så den på trods af sin størrelse stadig besidder en kæmpe kapacitet. Du kan trygt stole på, at denne maskine vil følge dig i mange år fremover og være din trofaste ven. Og det bliver ikke noget problem for dig at bruge mange timer på den, når den både er udstyret med justerbart armlæn, komfortsæde og skrå fodstøtte.

Unikke modeller fra Ferris

Vi tilbyder et stort udvalg af Ferris Zero Turn. I den lavere ende af prisklassen har vi f.eks. Ferris ZT 400 IS, som kommer med det gode affjedringsprincip, 3-i-1-klipper, justerbar klippehøjde og en kraftfuld Briggs og Stratton motor. På trods af sin lidt mindre størrelse, vil det ikke kunne mærkes på kvaliteten, som stadig vil være fuldstændig fænomenal.

I den lidt dyrere ende af skalaen har vi f.eks. modellen Ferris ZT 2600 IS, som er en miljøvenlig Zero Turn, da den lever op til niveau 5 miljøkravene fra 2019. Den miljøvenlige motor har et lavere C02-udslip, et lavt brændstofforbrug, lavere vibrationer og er mere støjsvag.

Den mest professionelle Ferris Zero Turn er vores Ferris ZT 6200 IS, som både er miljøcertificeret og kommer med en miljømotor og -teknologi. Denne maskine er enorm kraftfuld og har en yderst høj klippekapacitet og -hastighed.

Ferris er forrest på miljøfronten

Som det kan læses, går Ferris forrest på miljøfronten. De maskiner, som nyligst er udviklet, er konstrueret med et enormt stort fokus på miljø. Det er naturligvis gavnligt for miljøet, men derudover er det faktisk også gavnligt for dig, da du økonomisk kan spare penge ved, at den bruger mindre brændstof.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om disse fantastiske maskiner, kan du kontakte os på telefon: 58 54 72 76 eller mail: info@jongshoej-maskiner.dk. Ellers er du altid velkommen til at besøge vores butik i Slagelse på Stillingevej 46.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket