Stihl El-trimmere | Kraftige og miljøvenlige el-trimmere fra Stihl height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl El-Trimmere

Viser et enkelt resultat

Elektrisk trimmer fra Stihl

Her på siden finder du vores udvalg af Stihl el-trimmere. Vi har et bredt udvalg af forskellige maskiner til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør arbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet.

Stihl: Maskiner i god kvalitet

Stihl El-Trimmere er yderst kraftige og robuste, hvilket gør dem modstandsdygtige. Derudover er de elektriske maskiner miljøvenlige – så i denne maskine får du både god samvittighed og masser af kvalitet. Disse el-trimmere er udstyret med mange komfortable detaljer, som gør maskinen bekvem og nem at arbejde med. De er perfekte til brug langs rabatter eller husmure, rundt om buske og under træer. Her kommer de nye elektriske Stihl trimmere virkelig til deres ret.

Miljøvenlighed hos Jongshøj Maskiner

Vi  har et stort fokus på miljøvenlighed og grøn omstilling. Vi forhandler derfor også andre miljøvenlige produkter. Inden for buskryddere-og-trimmer-kategorien forhandler vi både batteridrevne buskryddere og trimmere fra både Stihl og Husqvarna. Med disse batteriprodukter kræves der selvsagt dertilhørende batterier og ladere, hvorimod med denne el-trimmer, kræves der kun en strømforsyning. Vi har et stort udvalg af batteriprodukter i alverdens afskygninger. Kig under kategorien “Batterimaskiner” for at se mere om disse.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for el-trimmere, trimmere generelt m.m., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket