Honda Buskryddere | Buskrydder med 4-takt motor | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Honda Buskryddere

Viser alle 3 resultater

Buskryddere fra Honda

Honda buskryddere er designet til at være så behagelige at bruge som muligt, da de er kraftfulde og leverer konstant effekt og drejningsmoment i de mest krævende miljøer.

Hondas buskryddere er ekstremt lette at håndtere og kommer med en justerbar luksus sele for maksimal komfort.

Kombinerede plast og gummi håndtag tilbyder fremragende greb og modellen med cykelstyr kan justeres i to niveauer uden brug af værktøj, så du let kan finde den bedst egnede og afbalancerede position.

Transmissionen er støbt i aluminium for at give større holdbarhed og driftssikkerhed. Kraftoverførslen går gennem en transmissions-aksel med 6 noter for at sikre størst muligt moment og mindre risiko for akselbrud.
Drivakselen har forseglede kuglelejer for en lang og støvtæt levetid.

Honda 4-takt motor

Hondas 4-takts GX25 og GX35 mikro-motorer giver den ydelse, du forventer af større motorer, med et stærkt moment til rådighed på tværs af hele omdrejningsregisteret, men samtidig i en meget kompakt og let pakke.

Disse motorer giver kræfter til Hondas håndholdte produktprogram og benyttes af millioner af glade kunder over hele verden. De er støjsvage og bekvemme at bruge, med lave vibrationer og emissioner og med den vigtige egenskab, at den ikke kræver en blanding af olie og brændstof som en 2-takter.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket