Husqvarna buskryddere og trimmere | Effektive maskiner | Sjælland height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Buskryddere og Trimmere

Viser alle 11 resultater

Trimmer og buskrydder fra Husqvarna

Husqvarna buskryddere og trimmere er blandt nogle af verdens mest brændstoføkonomiske maskiner. Du vil altså i høj grad spare på brændstoffet, nå mange flere opgaver per liter og opnå mindre miljøpåvirkning med Husqvarnas buskrydder.

Få en buskrydder til haven

Med en buskrydder kan du nemt og hurtigt få styr på de vilde buske og det høje græs, der kan gemme sig i haven. Du kan finde buskryddere der vil dække ethvert behov, og som vil passe til lige netop dine opgaver.

Buskrydderen er en del kraftigere end en græstrimmer og kan derfor også klare andre opgaver som rydning af solide klynger af græs og buske, nogle opgaver trimmeren ikke kan klare. Har du dog ikke brug for at rydde større områder med genstridigt græs eller forvoksede buske, vil en græstrimmer måske mere matche dine behov.

Ergonomiske buskryddere og trimmere fra Husqvarna

Vælger du en buskrydder eller en trimmer fra Husqvarna, får du en maskine af utrolig høj kvalitet. Husqvarnas buskryddere og trimmere giver fleksibilitet og kan bruges til mange typer af opgaver. Nogle af modellerne kommer endda med både trimmehoved, græsklinge og savklinge.

Med et stort fokus på brugervenlighed kan maskinerne fra Husqvarna justeres i størrelse, så det netop passer til dig og dine opgaver. Dertil medfølger der seler, hvilket giver en bedre arbejdsstilling samt et mindre pres på skuldre og ryg under arbejdet. Dette vil lette arbejdsbyrden og højne arbejdsglæden betydeligt.

Plej din maskine og forlæng levetiden

Hvis din maskine har stået stille uden at have været i brug i længere tid, er det vigtigt, at du sørger for at tjekke de forskellige dele igennem, fx om den trænger til olie eller andet. Dine maskiner har brug for pleje og pasning for at kunne holde i mange år. Det behøver ikke at være krævende arbejde, og det vil forlænge dine maskiners levetid betydeligt.

Har du ikke selv mulighed for at gøre dine maskiner klar hjælper vi hos Jongshøj Maskiner dig hellere end gerne. Vi sætter vores ekspertise til vores kunders rådighed, så de kan få netop den hjælp og vejledning, de har brug for.

Er du interesseret i vores maskiner, eller har du spørgsmål til os? Kontakt os i dag og få svar og vejledning. Vi forhandler både maskinerne online til vores kunder på hele Sjælland og over hele landet samt i vores butik i Slagelse.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket