Stihl batteri trimmere og Buskryddere | Støjsvag og effektiv height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl batteri trimmere og buskryddere

Viser alle 9 resultater

Trimmere og buskryddere på batteri fra Stihl

Stihl batteri trimmere og buskryddere er støjsvage og effektive – perfekt til finpudsning og trimning af kanter. Derudover kommer Stihls maskiner altid med enorm kapacitet og ydeevne. Så du kan altid stole trygt på, at din Stihl maskine klarer opgaven.

Fordelene ved Stihl

Fordelene ved trimmere og buskryddere på batteri fra Stihl er endeløse. Først og fremmest er maskinerne enormt støjsvage, hvilket både er gavnligt for dig og dine naboere. Derudover vil maskinen også været en hel del lettere, idet du slipper for at skulle bruge det tunge benzin. Desuden vil du også spare en hel del på pengepungen, da du ikke skal ud og investere i brændstof hele tiden, men blot kan køre på batterier, der kun skal oplades engang imellem. Og sidst, men ikke mindst, så er disse batterimaskiner enormt miljøvenlige, så du kan arbejde i haven eller parken med god samvittighed.

Forbavsende kvalitet

Man kunne umiddelbart godt tro, at batterierne var et tilvalg, hvorimod man måtte fravælge andre ting såsom kvalitet og ydeevne. Men dette er på ingen måde tilfældet! Disse Stihl batteritrimmere og -buskryddere er yderst stærke og robuste. Derudover kommer de også med en enorm ydeevne og driftssikkerhed. Og du kan være helt sikker på, at disse maskiner har en enorm lang levetid.

Stihls batterier

Stihls Lithium-Ion batterier fås både i forskellige størrelser og kapaciteter alt efter, hvad dine behov er. Derfor kan du være sikker på, at du kan finde en maskine, der opfylder lige netop dine krav og ønsker. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os for mere information: tlf. 58 54 72 76, mail: info@jongshoej-maskiner.dk. Ellers kan du besøge os i vores flotte butik i Slagelse på Stillingevej 46.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket