Husqvarna Batteri Plæneklipper | Plæneklipper på batteri fra Husqvarna height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Batteri Plæneklipper

Viser alle 14 resultater

Batteri plæneklipper fra Husqvarna

Her finder du et stort udvalg af Husqvarna batteri plæneklipper. Hvis du ønsker mere information eller yderligere rådgivning, kan du kontakte os på tlf. 58 54 72 76 eller sende en mail til os på info@jongshoej-maskiner.dk.

Vil du også med på miljøbølgen?

Vi har et kæmpe udvalg af batteri græsslåmaskiner, så der er ingen undskyldninger for ikke at vælge en sådan en. En batterimaskine vil altid være det gode valg, og de kommer med mange fordele.

For eksempel har vi LC 137i, som er en mindre model, men som er enormt nem at bruge. Den passer perfekt til villahaven, da den er yderst støjsvag, hvilket vil gavne både dig og dine naboer. Desuden er den meget let, idet den kører på batteri frem for benzin. Selvom den er miljøvenlig, vil du ikke kunne mærke det på dens kvalitet og effektivitet, da den er enormt stærk og kraftfuld.

I den anden ende har vi blandt andet vores LC 551iV, som egner sig mere til den professionelle bruger. Maskinen er udstyret med græsopsamler, aluminiumsfælge og baghjulstræk. Ydermere er maskinen selvkørende, hvorfor den er enormt nem at køre med og manøvrere på trods af dens lidt større størrelse. Grundet batteriet vil maskinen være støjsvag og lettere end en almindelig benzinmaskine.

Batteri plæneklipper med ergonomisk design

Med en Husqvarna batterimaskine er du sikret en ergonomisk maskine. I og med den kører på batteri, vil du allerede dér slippe for en del vægt og støj. Derudover er disse maskiner udstyret med andre ergonomiske egenskaber såsom justerbart og sammenklappeligt håndtag, intuitiv betjening og meget mere. Så disse maskiner vil naturligvis være dig gavnlig i mange år frem, da maskinen vil passe både på dig, sig selv og miljøet.

Vi står klar til at rådgive dig!

Du er altid velkommen til at lægge din vej forbi vores forretning i Slagelse på Stillingevej 46. Her kan du se maskinerne med egne øjne og modtage vores fagekspertise.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket