Honda | Find et stort udvalg af Honda havemaskiner ved Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Honda

Viser alle 14 resultater

Honda – kraftfuld og kompakt

Honda er en erfaren motorudvikler, og den første af deres H-type motor blev udviklet allerede i 1953. Denne motor var så stærk og solid, at den stadig anvendes i en række mindre maskiner, som vi kender det fra Honda plæneklipper, Honda fræser og mange andre Honda maskiner.

I dag er Honda verdens største motorproducent. I sin tid nåede dette brand således at være krigsleverandør, hvilket vidner om et alsidigt brand, der er i stand til at tilpasse sig. Det må næsten siges at være det ideelle brand, som aldrig går af mode.

Miljøopmærksom med Honda

Hondas varemærke blev skabt i lyset af hensyntagen til miljøet. Manden bag mærket, Soichiro Hondas, var skeptisk over for den allerede udviklede 2-taktsmotor. Han bekymrede sig for miljøbelastningen ved olieafbrænding under vandet. Derfor udviklede han den moderne 4-takts påhængsmotor. Det vil sige, at miljøspørgsmål ofte var brændstoffet bag Hondas udvikling.

Soichiro Hondas har ikke været præget af samfundets stigende interesse for miljøet. Hans miljøopmærksomhed kommer udelukkende fra egne interesser, bekymringer og forudsigelser. Det må siges at være et ihærdigt forsøg på at gøre verden et bedre sted. Vision, mål og udførelse deraf er grundkernen i deres brand.

På forkant med teknologien

Brandet er ligeledes kendt for altid at være på forkant. Både på miljøfronten og udviklingsfronten. De formår altid at være først på udviklingen af ny teknologi uden at gå på kompromis med kvalitet. Dette sikrer, at man trygt kan handle med Honda, for selvom de er hurtigudviklere, så når de stadig at fjerne alle børnesygdommene. Denne udvikling kombineret med miljøopmærksomheden forsikrer os om, at de vil være ét af de ledende brands på markedet i mange mange år.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket