| Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen - Stort udvalg height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Milwaukee Batteri og lader

Milwaukee Batteri og lader består af det højtydende og intelligent designede REDLITHIUM-ION batterier der driver en lang række redskaber, der er optimeret med opgaven og brugeren i fokus. de holdbare batterier er ikke kun hurtige at genoplade, men det fleksible system giver dig mulighed for problemfrit at skifte fra redskab til redskab, så du altid får den perfekte strøm, du har brug for til at få arbejdet gjort.

Det er vigtigt at vælge et eller flere batterier der kan klare den opgave der skal udføres. Der findes forskellige størrelser på Milwaukee Batteri og lader, da den private ikke har brug for den samme kraft, som de professionelle. Vi har et bredt udvalg at batterier og ladere samt tilbehør.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket