Ferris | Læs mere om Ferris plæneklipper og se vores udvalg | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ferris

Viser alle 7 resultater

Ferris – Professionel plæneklipper

Ferris er et højt respekteret mærke indenfor professionel plæneklipning. Selve brandet går helt tilbage til 1909, hvor de begyndte deres produktion. Ferris introducerede b.la. den første walk-behind plæneklipper på markedet, hvilket har været med til at revolutionere hele industrien.
Ferris maskinprogram er opbygget af professionelle zeroturn plæneklippere, som kan klare selv de største og mest udfordrende arbejdsopgaver. Ferris plæneklippere har en unik og patenteret affjedring, som giver maskinerne en hel del fordele sammenlignet med andre. Det indebærer f.eks.:
– Lang levetid
– Konsekvent ensartet klippehøjde
– Reducering af stød og vibrationer
– Stor kapacitet og hastighed
– Fantastisk kørekomfort

Innovativt produkt

Ferris har en hel række af innovative og hypermoderne produkter, der gør hele klippeprocessen både mere effektiv og mere komfortabel på samme tid. Her er det f.eks. værd at nævne en maskine som Ferris ZT 2600 IS zeroturn græsklipper med dieselmotor, der både arbejder hurtigt med stor lethed samtidigt med, at du opnår optimal komfort og større køreglæde. ZT 2600 IS er desuden også effektiv på ujævnt terræn, mens den også er en af de mest miljøvenlige med en meget stor og velfungerende kapacitet. Maskinen reducerer stødbelastningen markant og beskytter dermed ryg, arme og lænd. Derudover gør den integrerede transmission trækkraften større, og minimerer i samme ombæring også lækager med meget stor virkning.

Til alle med store ambitioner

Ferris professionelle plæneklippere er til alle med store ambitioner. Det gælder både til professionelle anlægsgartnere og andre erhverv, hvor der er brug for det helt rigtige udstyr til klipning og trimning af større arealer. Ferris maskiner fungerer både mere effektivt, nemmere og bedre end de fleste, og du kan derudover også være sikker på, at den holder til arbejdet. Så hvis du mangler en professionel plæneklipper eller har spørgsmål hertil, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket