FELCO | Innovative og revolutionære beskæreredskaber height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

FELCO

Viser alle 15 resultater

FELCO – revolutionær og innovativ

FELCO blev stiftet af schweiziske Félix Flisch i 1945. Formålet var at producere innovative og revolutionære beskæreredskaber, som endnu ikke var set på markedet. Firmaet tog meget hurtigt verden med storm, og selvom sortimentet var smalt, var det yderst populært. Første produkt var den kendte FELCO 2, som til dags dato stadig er et meget solgt produkt.

Som tiden går udvikler FELCO den ene revolutionære teknik efter den anden. Først trekantsskæringen, senere det ergonomiske drejehåndtag, pneumatiske grensakse, elektriske grensakse og meget mere. I dag sælger de produkter i mere end 120 lande verden over.

Fokus på miljø med FELCO

Brandet har gennem tiden haft en stigende fokus på miljø og bæredygtighed. Det kunne blandt andet ses allerede i 1991, da den elektriske grensaks blev produceret. Senere hen bliver det ét af deres helt store varemærker, og i 2011 bruger virksomheden 100% vedvarende energi. De har sågar opsat deres eget solcelleanlæg, som i 2015 producerede 5% af deres samlede energiforbrug.  

Tanke bag produkterne

Én af de største tanker bag deres produktion er, at beskæresaksene skal være så ergonomiske som muligt. De stiller sig faktisk ikke bare tilfreds med at være lige så ergonomiske som andre produkter, men de forsøger sågar hele tiden at være på forkant. På den måde vil FELCO altid står forrest i kampen og kvalitetshøje produkter.

Derudover kører én af deres ideer også på, at alle reservedelene skal være udskiftelige, således produktet i sig selv aldrig går i stykker, da du nemt og enkelt blot kan udskifte en del af produktet. Det sikrer en utrolig lang holdbarhed. I dag består deres produktsortiment af både beskæresakse, grensave, kabelsakse, samt tilbehør dertil. 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket