Redskaber til Timan 3400 | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Redskaber til Timan 3400

Viser alle 13 resultater

Redskaber til Timan 3400

Her på siden finder du vores store udvalg af redskaber til Timan 3400 Redskabsbærer. Du kan nemt og enkelt skifte fra et redskab til et andet, så du på få minutter får en helt ny maskine til en anden opgave. Det vil spare dig for en masse tid og arbejde.

Gammel model, samme redskaber

Timan 3400 Redskabsbærer er ikke en maskine, som vi forhandler. Den er nemlig blevet erstattet af den nyudviklede Timan 3330 Redskabsbærer. Den nye maskine er lavet med mange opdateringer og nye tiltag, som skal gøre din dag og dine opgaver mere overskuelige. Men fortvivl ej – sidder du med en Timan 3400 Redskabsbærer, så kan du stadig købe redskaber hos os! Og hvis du sidder med redskaber til en Timan 3400, så kan du stadig bruge dem til din nye Timan 3330.

Uanset formål, få redskabet dertil

Vi har redskaber til alle formål og opgaver. De kan skiftes ude på opgavestedet på blot få minutter. Derefter vil du have en helt ny maskine. Du kan altså derfor tage flere redskaber med ud til en opgave på én gang. Så slipper du for at køre frem og tilbage for at hente redskaber. På denne måde bliver du altså sparet for enormt meget tid og arbejde.

Vores redskaber er yderst kraftfulde, effektive og robuste, og de vil derfor kunne holde til meget belastning og har en lang driftstid. Vi tilbyder diverse redskaber såsom græsklipper, kost, v-plov, ukrudtsbørste, skovl, combispreder og den helt unikke tornado t1.

Kontakt os for mere information!

Vi står altid klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. Vi kan ydermere tilbyde at køre ud og demonstrere både maskiner og redskaber hos dig. Dette kan du høre meget mere om på telefon: 58 54 72 76, mail: info@jongshoej-maskiner.dk eller besøg os i Slagelse på Stillingevej 46. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket