Redskaber til Timan 3330 | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Redskaber til Timan 3330

Viser alle 12 resultater

Redskaber til Timan 3330

Her på siden finder du vores store udvalg af redskaber til Timan 3330 Redskabsbærer. De forskellige redskaber kan være med til at gøre din maskine yderst alsidig. Med et let og enkelt skift af redskabet, får du en helt ny maskine, der kan klare en helt ny opgave.

Unik miljøvenlig maskine

Vores Timan 3330 er en ny model, som har erstattet den ældre Timan 3400. Denne nyudviklede maskine er bygget med et enormt stort fokus på at give en hjælpende hånd til miljø, klima og bæredygtighed. Maskinen overholder de strenge emissionskrav, hvorfor den er det mest miljøvenlige bud på en redskabsbærer.

Derudover er den enormt kraftfuld, kvalitetsrig og effektiv. Så selvom dens store fokus ligger på miljø, så er der altså ikke gået på kompromis med kvalitet og ydeevne. I konstruktionen af maskinen er der ydermere også lagt et stort fokus på brugeroplevelsen og ergonomien i maskinen. Den er blandt andet bygget med komfortsæde, bedre udsyn og mange andre detaljer.

Redskaber til alle formål

Du kan tilkøbe et stort udvalg af forskellige redskaber, som er kompatibel med Timan 3330. Derudover vil mange af disse redskaber ligeledes være kompatible med Timen 3400 redskabsbæreren. Dette kan du læse ud fra produktbeskrivelsen på hvert redskab.

Du kan finde redskaber til alle formål og alle sæsoner. Du kan både tilkøbe koste, ukrudtsbørster, græsklippere, skovle, v-plove og saltspredere. Redskaberne er enormt nemme at udskifte og tager blot få minutter. Derfor kan du nemt og enkelt have flere redskaber med på opgave, så du ude på stedet kan skifte mellem diverse redskaber. Det gør din arbejdsdag nemmere og sparer dig for noget transporttid.

Du er altid velkommen!

Vi tilbyder at køre ud og demonstrere både maskiner og redskaber, så vi kan fortælle meget mere om dem, og du kan se dem på tættere hold. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail: info@jongshoej-maskiner.dk eller telefon: 58 54 72 76. Du er som altid også enormt velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46, 4200 Slagelse. Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket