Redskaber til Tool-Trac 5740 | Til en alsidig maskine | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Redskaber til Tool-Trac 5740

Viser alle 13 resultater

Redskaber til Tool-Trac 5740

Her på siden finder du vores store udvalg af redskaber til Tool-Trac 5740 Redskabsbærer. Det tager ingen tid at skifte mellem de forskellige redskaber, så du lynhurtigt kan være klar til en ny opgave. Det vil spare dig enormt meget tid og mange kræfter.

Nymoderne maskine med stærke redskaber

Denne Timan Tool-Trac 5740 Redskabsbærer er helt unik, idet det er den eneste maskine med en sådan løftearm. Denne helt specielle maskine kan altså klare alle opgaver, da den er enormt alsidig. Den vil f.eks. både kunne skovle materiale op med en skovl, hvorefter den kan løfte skovlen op i en container. Denne maskine er kendt for at være den kraftigste maskine i Timans sortiment. Til maskinen tilhører et væld af redskaber, som alle er lavet med enorm kapacitet, styrke og kvalitet.

Effektive redskaber til dine behov

Vi har som sagt enormt mange redskaber til denne Timan Tool-Trac 5740 Redskabsbærer, som hurtigt og nemt kan udskiftes på arbejdsstedet. Denne maskine kan bruges hele året rundt i alle sæsoner ved blot at udskifte redskabet. I foråret og om sommeren kan maskinen sættes sammen med Tornado 400, ukrudtsbørste, rotorklipper eller triplet rotorklipper. I efteråret og om vinteren kan du sammensætte maskinen med redskaberne pallegafler, v-plov, fejemaskine, tallerkenspreder, valsespreder, sneskraber, valsespredder 100h, selvlæssende spreder, skovl og overfald for skovl.

Vi står klar til at hjælpe!

Vi tilbyder som en særlig ordning at køre ud og demonstrere Timans maskiner og redskaber hos dig, så du kan se dem på nærmere hold. Dette kan du høre mere om ved at kontakte os på telefon: 58 54 72 76, mail: info@jongshoej-maskiner.dk eller besøge vores butik på Stillingevej 46, 4200 Slagelse. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig, så vi alle er sikre på, at du kommer hjem med de helt rigtige redskaber til lige netop dine behov.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket