Arbejdsbukser | Køb sikkerhedsbukser fra Stihl og Husqvarna height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikkerhedsbukser

Viser alle 10 resultater

Sikkerhedsbukser, sikkerhedsoveralls og seler

Sikkerhedsbukser med skæreindlæg er en billig og god forsikring når der arbejdes med motorsav. Sikkerhedsbukser er udstyret med et helt specielt skæreindlæg, der stopper kæden med det samme, idet den vikles ind i de stærke fibre fra tøjet. I vores sortiment findes sikkerhedsbukser til alle, lige fra personen, der saver brænde og fælder lidt træer i ny og næ i haven, til den der færdes professionelt i skoven.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for Sikkerhedsbukser mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket