Sikkerheds- og skovjakker - Bredt udvalg og altid i top kvalitet height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikkerheds- og skovjakker

Viser alle 6 resultater

Sikkerheds- og skovjakker med ekstra synlighed

Sikkerheds- og skovjakker: En sikkerheds- eller skovjakke er den perfekte arbejdsjakke når du arbejder med motorsav. Der findes godt med lommer til telefon, førstehjælp mv og giver optimal synlighed overfor andre. I sortimentet finder du et stort antal jakker med høj synlighed og ekstra reflekser som opfylder kravene iht EN 471. For dig som skal have ekstra sikkerhed, findes også sikkerhedsjakke med skæreindlæg.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for Sikkerheds- og skovjakker mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket