Bæreseler | Det er vigtigt at have en god ergonomisk arbejdsposition. height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bæreseler

Viser alle 10 resultater

Sikkerhedsudstyr: Bæreseler

Bæreseler der bruges til at passe på kroppen, hvis arbejdet er over en længere tidsperiode. Det er vigtigt at have en god ergonomisk arbejdsposition.
Vi har et bredt sortiment af bæreseler, som passer til de forskellige maskiner.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for bæreseler mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket