Milwaukee værktøj | Køb Milwaukee M12 & M18 hos Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Milwaukee

Viser alle 6 resultater

Professionelt værktøj af høj kvalitet fra Milwaukee

Det populære elværktøj fra Milwaukee egner sig godt til både professionelle håndværkere og hobbyfolk, der ønsker kraftfuldt værktøj af højeste kvalitet, som holder i mange år. Værktøj fra Milwaukee er kendt for funktionalitet og design, der gør arbejdet nemmere og hurtigere. Derfor kan en investering i et eller flere af Milwaukees produkter altid betale sig, fordi glæden ved brugen af værktøjet varer ved.

Historien om Milwaukee

På det danske marked er Milwaukee stadig et forholdsvist nyt mærke, men i USA, hvor mærket oprindeligt er fra, har Milwaukees produkter været på hylderne siden 1924. I snart 100 år har det kvalitetsbevidste mærke haft heavy duty værktøj på hylderne og været nyskabende indenfor en række forskellige produkter til både professionelle og gør det selv-folk.

Milwaukee var de første til at lancere en boremaskine, der kunne opereres med én hånd, som var transportabel og letvægts. Senere er mange flere nyskabende modeller og heavy duty værktøj tilføjet til repertoiret, blandt andet den pladsbesparende vinkelboremaskine i 1949, den første elektriske og transportable metalsav, og bajonetsaven i 1951 samt boremaskinen der dengang havde det højeste drejningsmoment i 1970.

I dag er mærket særligt kendt for den lange batterilevetid på tværs af produkterne, da de som de første lancerede lithium-ion batterimaskiner, der skabte en ny revolution på markedet. Batterierne kan levere den dobbelte drifttid, og de er op til dobbelt så kraftfulde som andre batterier, der vejer det samme. Som det eneste mærke på markedet, laver Milwaukee udelukkende batteridrevne produkter, hvilket er bedre for miljøet end mange af de benzindrevne maskiner.

Jongshøj Maskiner er forhandler af Milwaukee M12 og Milwaukee M18

Milwaukee har udviklet forskellige systemer, der passer til forskellige behov på arbejdspladsen.

Milwaukee M12 er kompakte maskiner med en utrolig slagkraft, der passer perfekt til professionelt arbejde, når pladsen er trang, eller når arbejdet foregår over hovedhøjde. M12 er en batteridreven serie, der er markedsførende på den lange holdbarhed og tilbyder mere end 110 forskellige løsninger til værktøj i serien. I M12-serien findes blandt andet slagboremaskinen, luftpumpe, lamper, hækkeklippere, rørskærer, kabelklammepistol, detaljesliber og meget mere.

Milwaukee M18 er endnu en af de populære serier, som tilbyder den komplette pakke af høj ydeevne, behagelig ergonomi, enorm kraft og en lav vægt, der passer perfekt til den professionelle, der vægter kvalitet og ydeevne højt.

Det højt ydende system har over 255 elementer i M18-serien, så alle fag kan finde et værktøj, der lever op til deres krav til kraft og evne. Milwaukee M18 har en lang holdbarhed og er innovativ i designet, så egenskaberne lever op til Milwaukees ry for kraftfuldt værktøj, der passer til alle arbejdsforhold. I M18-serien findes blandt andet slagnøgle, vinkelsliber, kompressor, arbejdslamper, sømpistoler, slagboremaskiner og meget mere elektrisk værktøj.

Find Milwaukee værktøj hos Jongshøj Maskiner

Hos Jongshøj Maskiner har vi valgt at føre et bredt sortiment af Milwaukees kraftfulde produkter, fordi vi kan se os selv i de høje krav, der stilles til kvalitet, ergonomi og funktionalitet. Vi tilbyder sortimenterne til både professionelle håndværkere og gør det selv-folk, som ønsker holdbart udstyr, der leverer samme høje ydeevne hver gang og aldrig skuffer.

Hos Jongshøj Maskiner står vi klar til at rådgive om valget af værktøj og maskiner i vores butik i Slagelse, hvor hele udvalget fra Milwaukee er at finde, men det kan selvfølgelig også findes på vores webshop og bestilles med levering hjem til din hoveddør.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket